Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27430 23141 Ξυλόκαστρο | 27430 32312-32313 Δερβένι γιατι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το ονειρεύονται & το προετοιμάζουν ...

Φίλες και φίλοι,

Με το τέλος των Δημοτικών Εκλογών του 2014 δεσμευτήκαμε ότι θα τιμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την εμπιστοσύνη σας και τον ρόλο της μείζονος μειοψηφίας τον οποίο μας αναθέσατε. Δεσμευτήκαμε ότι θα κινηθούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα με μοναδικό στόχο την ευημερία της περιοχής μας, μακριά από φτηνές αντιπολιτευτικές τακτικές και μικροπολιτικές στρατηγικές. Με την συμπλήρωση 4 ετών της τρέχουσας δημοτικής θητείας αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί πιστεύουμε ότι καταφέραμε να τηρήσουμε την δέσμευση μας αυτή. Στο διάστημα αυτό προσφέραμε την στήριξη μας σε όσες δράσεις και έργα θα ωφελούσαν κατά τη γνώμη μας τον τόπο , χωρίς να σκεφτούμε σε οποιαδήποτε στιγμή το στείρο αντιπολιτευτικό όφελος. Ελέγξαμε με συστηματικό τρόπο την Δημοτική Αρχή , εντοπίζοντας και αναδεικνύοντας λανθασμένες πρακτικές , καθυστερήσεις και αστοχίες , προσπαθώντας να παρακινήσουμε τους αρμοδίους και να προλάβουμε δυσάρεστες για τον Δήμο μας καταστάσεις. Τέλος πήραμε σαφή θέση για όλα τα προβλήματα του τόπου , με συγκεκριμένες και αιτιολογημένες προτάσεις , θέλοντας έτσι να συμβάλουμε στην επίλυση και όχι απλά στην καταγραφή και ανάδειξη των προβλημάτων. Δυστυχώς ο ρόλος της αντιπολίτευσης δεν μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα αν η Δημοτική Αρχή δεν διαθέτει την διάθεση , την τόλμη και την ικανότητα που απαιτείται. Ο ρόλος της Δημοτικής Αρχής είναι να πράττει , ο ρόλος της αντιπολίτευσης να ελέγχει και να παρακινεί. Χωρίς όμως πράξη κανένα θετικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να παραχθεί. Αποτελεί υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για τις προσπάθειες , τις δράσεις και τις βασικές προτάσεις τις οποίες έχουμε κάνει αυτά τα χρόνια. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με επιμονή να επιτελούμε το έργο που μας αναθέσατε, γνωρίζοντας καλά ότι τελικός κριτής για όλους μας είστε εσείς.

Πρώτες δηλώσεις Βλάση Τσιώτου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Φίλοι και φίλες,
ένα συναρπαστικό ταξίδι που δεν είχα ποτέ φανταστεί έφτασε στο τέλος του.
Τώρα αρχίζει ένα άλλο μεγαλύτερο και δυσκολότερο ταξίδι για όλους μας. Σήμερα κάποιοι κέρδισαν και χαμογελούν, κάποιοι έχασαν και είναι στεναχωρημένοι. Από αύριο όμως όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο.
Να οδηγήσουμε τον Δήμο μας σε ένα απάνεμο λιμάνι.
Είμαι περήφανος γιατί εμείς παλέψαμε τίμια και καθαρά για μια πραγματικά αυτοδιοικητική λύση. Δεν καταφέραμε να πείσουμε.
Η απειλή ενός δημάρχου 43 ετών τρόμαξε και ένωσε χώρους και πρόσωπα που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους. Στη ζωή όλοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες των αποφάσεων τους. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τα κόμματα έξω από τη ζωή του Δήμου μας. Εύχομαι και ελπίζω να μην το μετανιώσουμε.
Όλοι εμείς στην Ανανεωτική Συνεργασία θα είμαστε από αύριο αρωγοί σε κάθε προσπάθεια προς την σωστή κατεύθυνση της Νέας Δημοτικής Αρχής και με την καλόπιστη κριτική μας θα συμβάλουμε να διορθώνονται τυχόν λάθη και αβλεψίες. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η τελική νίκη 5 χρόνια μετά αλλά η ανάπτυξη και η ευημερία του τόπου μας.
Προσωπικά θέλω να δώσω μια υπόσχεση σε όλους όσους με εμπιστεύτηκαν. Θα είμαι στη θεσμική μου θέση παλεύοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορεί να στεναχωρήσω κάποιους αλλά ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ. Εδώ είναι ο τόπος μου, εδώ ζω και εργάζομαι για αυτόν τον Δήμο θα συνεχίσω και θα μοχθώ.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου δώσατε απλόχερα την αγάπη σας και με κρατήσατε όρθιο στις δύσκολες στιγμές.
θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της Ανανεωτικής Συνεργασίας που μου έκαναν την τιμή να με επιλέξουν ως πρώτο μεταξύ ίσων. Είναι τιμή μου που είμαι και θα είμαι μαζί σας. Η ομάδα μας θα παραμείνει ενωμένη. ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.
Βλάσης Τσιώτος

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook