Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27433 06741, 2743029203 Ξυλόκαστρο

Ελένη Ανδρικοπούλου

Ανδρικοπούλου Ελένη

Ελένη Ανδρικοπούλου

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα στο Στόμιο Κορινθίας. Τέλειωσα το Λύκειο Δερβενίου και μετά φοίτησα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου έλαβα το πτυχίο το έτος 1983 (Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης) και εν συνεχεία παρακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Υπηρέτησα στον Δημόσιο Τομέα επί 28 περίπου έτη, σε υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας κυρίως, όπως στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, στο Γ. Νοσοκομείο Κορίνθου, στο Υπουργείο Υγείας, σε διευθυντικές θέσεις και θέσεις ευθύνης. Τα τελευταία έξι χρόνια υπηρέτησα στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας (πρώην Νομαρχία) και ήμουν Προϊσταμένη στη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στη Διεύθυνση Ανάπτυξης.

Συνταξιοδοτήθηκα το 2013 και έκτοτε κατοικώ μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Είμαι παντρεμένη με τον Χρήστο Μαστρόκαλο, συνταξιούχο καθηγητή Χημείας στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και έχουμε μια κόρη.

Γιατί Βάζω Υποψηφιότητα

Είναι τιμή μου να συμμετέχω για δεύτερη φορά στον αξιόλογο συνδυασμό «Ανανεωτική Συνεργασία» υπό τον κ. Βλάση Τσιώτο και πιστεύω ότι θα μπορέσω να προσφέρω ακόμη περισσότερα πράγματα αυτή τη φορά μέσα από την αυτοδιοικητική διαδικασία.