Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27433 06741, 2743029203 Ξυλόκαστρο

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευρωστίνης

Eκλογική Περιφέρεια Ευρωστίνης

ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Ανδρικοπούλου Ελένη

Ελένη Ανδρικοπούλου

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Η Ελένη Ανδρικοπούλου γεννήθηκε στο Στόμιο Κορινθίας, φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Υπηρέτησε στον Δημόσιο Τομέα επί 28 περίπου έτη, σε διευθυντικές θέσεις και θέσεις ευθύνης σε υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Μαστρόκαλο και έχουν μια κόρη. 

Διαβάστε το Βιογραφικό μου

Καΐτσας Γεώργιος

Γεώργιος Καΐτσας

ΑΓΡΟΤΗΣ - ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ο Καΐτσας Γεώργιος, είναι κάτοικος Ροζενών, έγγαμος με τρία παιδιά. Έχει εργαστεί τρία χρόνια στο Εμπορικό Ναυτικό σε ποντοπόρα πλοία, με 20ετή εργασία ως εποχικός οδηγός στο Πυροσβεστικό Σώμα και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον Αγροτικό τομέα, καθώς είναι και παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας από Φ/Β Πάρκο.

 

Καΐτσας Κωνσταντίνος

Κωνσταντίνος Καΐτσας

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΣΕ

Ο Κωνσταντίνος Καΐτσας του Ιωάννη γεννήθηκε στο Δερβένι (Πετάλου) όπου και διαμένει με την οικογένειά του. Έχει δύο κόρες, τη Σόφια και την Ασημίνα. Εργάσθηκε ως εργοδηγός ΟΣΕ για 35 χρόνια εκ των οποίων τα 4 τελευταία χρόνια αποσπάστηκε στον Δήμο Ξυλόκαστρου – Ευρωστίνης. 

 

Παναγιώτης Καλέσιος

Παναγιώτης Καλέσιος

ΑΓΡΟΤΗΣ ΦΥΤΩΡΙΟΥΧΟΣ

Ο Παναγιώτης Καλέσιος γεννήθηκε και διαμένει στη Λυκοποριά με την οικογένειά του. Γονείς του ο Χρήστος Καλέσιος και η Μαρία Μεντζέλου. Η σύζυγός του Μαρία Ριζόγλου είναι απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού. Έχει δύο παιδιά, τον Χρήστο και τη Νίκη και έναν εγγονό. Είναι αγρότης – φυτωριούχος, διατελεί πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λυκοποριάς και μέλος του ΤΟΕΒ. Θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της «Ανανεωτικής Συνεργασίας» Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και στηρίζει ολόψυχα τον υποψήφιο δήμαρχο Βλάση Τσιώτο.

Ανδρέας Καραβάς

Ανδρέας Καραβάς

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ

 Ο Ανδρέας Καραβάς γεννήθηκε και μένει στα Ροζενά. Είναι συνταξιούχος υπάλληλος του ΙΚΑ. Έχει διατελέσει τέσσερις φορές ως δημοτικός σύμβουλος.

Διαβάστε το Βιογραφικό μου

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ 

 

Αριστοτέλης Ρηγόπουλος

Αριστοτέλης Ρηγόπουλος

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 Ο Αριστοτέλης (Τέλης) Ρηγόπουλος μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Δερβένι Κορινθίας. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει διατελέσει αναπληρωτής πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του τμήματός του. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην ευρύτερη περιοχή του νομού, ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και ως εθελοντής έχει συνεισφέρει σε διάφορες δράσεις των πολιτιστικών ομάδων του Δήμου.

Διαβάστε το Βιογραφικό μου

Ιωάννης Σκέρος

Ιωάννης Σκέρος

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Ο Ιωάννης Σκέρος είναι πολιτικός μηχανικός, με μακρόχρονη δράση στον αθλητικό τομέα του Δήμου μας και ενεργή προσφορά στην τοπική κοινωνία.

 

 

Σοφία Χάντη – Τυροβολά

Σοφία Χάντη – Τυροβολά

ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ

Η Σοφία Χάντη – Τυροβολά είναι παντρεμένη με τον Ηλία Χάντη, έχει δύο κόρες και κατοικεί στον Πύργο. Είναι εκλεγμένη Σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Πύργου με τον Συνδυασμό Ανανεωτική Συνεργασία. Ασχολείται με την οικογενειακή αγροτική εκμετάλλευση και προσφέρει με τη συμμετοχή της στα κοινωνικά δρώμενα του χωριού.