Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27433 06741, 2743029203 Ξυλόκαστρο

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ξυλοκάστρου

Eκλογική Περιφέρεια Ξυλοκάστρου

ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Αποστολόπουλος Σπύρος

Σπύρος Αποστολόπουλος

ΧΗΜΙΚΟΣ - ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ

Ο Σπύρος Αποστολόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ξυλόκαστρο. Σπούδασε Χημεία στο Πανεπιστήμιο Πάτρας και εξειδικεύτηκε στην Οινολογία. Έχει δύο παιδιά, τον γιατρό Βασίλη και τον φοιτητή Κωνσταντίνο. Από το 1991 διατηρεί χημικό – οινολογικό εργαστήριο στο Ξυλόκαστρο. Παράλληλα ασκεί αγροτική δραστηριότητα με καλλιέργεια λεμονιών. 

Διαβάστε το Βιογραφικό μου

Φρόσω Γκαϊνά

Φρόσω Γκαϊνά

ΟΙΚΙΑΚΑ

Η Φρόσω Γκαϊνά ασχολείται με τα οικιακά και έχει διατελέσει επί μακρόν δημοτική σύμβουλος στον τόπο μας. Έχει ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα του δήμου μας με καθημερινή επαφή και επικοινωνία με τα προβλήματα των συνδημοτών μας.

Τρύφων Γκιζέλης

Τρύφωνας Γκυζέλης

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

 Ο Τρύφωνας Γκυζέλης είναι παντρεμένος με δυο παιδιά και μένει στο Ξυλόκαστρο. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ασχολείται με τεχνικές εργασίες. 

Ευγενία Δημοπούλου

Ευγενία Δημοπούλου

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Η Ευγενία Δημοπούλου είναι συνταξιούχος βοηθός φαρμακείου. Μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο από τον χώρο εργασίας της, πλέον ασχολείται με τα οικιακά και μεγαλώνει τα εγγόνια της. Είναι ένας άνθρωπος που χαίρει εκτίμησης από όσους τη γνωρίζουν και επιθυμεί να συνεισφέρει με κάθε τρόπο στη βελτίωση της καθημερινής ζωής του τόπου μας. 

Διαβάστε το Βιογραφικό μου

Κωνσταντίνος Καββέτσος

Κωνσταντίνος Καββέτσος

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Καββέτσος είναι ένας καταξιωμένος φυσικοθεραπευτής της πόλης μας, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου προστασίας του δάσους Κυλλήνιου Άδωνη με πολύχρονη εθελοντική προσφορά σε σωματεία του Δήμου μας στην προστασία του περιβάλλοντος και στον αθλητισμό.

Διαβάστε το Βιογραφικό μου

Θανάσης Κακοκέφαλος

Θανάσης Κακοκέφαλος

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Θανάσης Κακοκέφαλος είναι υπάλληλος του Δασαρχείου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, έμπειρος αυτοδιοικητικός, με μακρόχρονη εθελοντική δράση στον τομέα προστασίας του δασικού περιβάλλοντος του Δήμου μας.

 

Βασίλειος Κασκούτας

Βασίλειος Κασκούτας

ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Ο Βασίλειος Κασκούτας του Αντωνίου είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μπουραντάνη. Διατηρεί βιοτεχνία κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου και άλλων μεταλλικών κατασκευών. Είναι οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας χωμάτινων διαδρομών (motocross – endure).

Νικόλαος Λάσκος

Νικόλαος Λάσκος

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Ο Νικόλαος Ι. Λάσκος, είναι δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, με γραφείο στο Ξυλόκαστρο, όπου και ασκεί το επάγγελμά του. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της Ανανεωτικής Συνεργασίας από το έτος 2014. 

Διαβάστε το Βιογραφικό μου

Φώτιος Λιακόπουλος

Φώτιος Λιακόπουλος

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.

Ο Φώτιος Λιακόπουλος είναι διακεκριμένος αξιωματικός του στρατού στην Ελλάδα και στο ΝΑΤΟ, με μακρόχρονη εμπειρία σε θέματα διοίκησης και διαχείρισης και με ενεργό και αξιοσημείωτο ρόλο στον αθλητικό τομέα τόσο στο Δήμο μας όσο και πανελλαδικά.

Διαβάστε το Βιογραφικό μου

 

Αναστάσιος Λόντος

Αναστάσιος Λόντος

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α.Ε.

Ο Τάσος Λόντος είναι διακεκριμένος οικονομολόγος - στέλεχος επιχειρήσεων. Επί πολλές δεκαετίες εργάζεται ως Διευθυντής οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών σε σημαντικές ελληνικές εταιρείες. Έχει αποκομίσει πολύπλευρη εμπειρία σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και υποστήριξης επενδυτικών προγραμμάτων.

Διαβάστε το Βιογραφικό μου

 

Αρετή Μαγκαφώση - Βρέντα

Αρετή Μαγκαφώση - Βρέντα

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Η Αρετή Μαγκαφώση - Βρέντα είναι Οικονομολόγος - Εκπαιδευτικός και δημόσιος υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας (Υπουργείο Πολιτισμού).

 

 

Γεωργία Μάρκου Λυμπερίδη

Γεωργία Μάρκου - Λυμπερίδη

ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Η Γεωργία Μάρκου γεννήθηκε στα Γελινιάτικα και κατοικεί στο Ξυλόκαστρο. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Λυμπερίδη, Φυσικό και έχει μια κόρη 21 ετών που σπουδάζει στην Αθήνα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Είναι Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων και έχει εργασθεί 5 χρόνια στην Αθήνα σε Μικροβιολογικό Εργαστήριο. Τα τελευταία χρόνια παρέχει γραμματειακή υποστήριξη στο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΝΕΟ.

 

Γεωργία Μαστέλλου - Βασιλάκη

Γεωργία Μαστέλλου - Βασιλάκη

ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Η Γιόλα Δ. Μαστέλλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ξυλόκαστρο. Σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε για 9 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας στο ιδιωτικό της γραφείο. Από το 2000 έως και σήμερα εργάζεται ως μηχανικός στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σικυωνίων. Είναι παντρεμένη με τον Οφθαλμίατρο Μιχάλη Βασιλάκη και έχουν δυο παιδιά, τη Μαριάννα φοιτήτρια Βιοϊατρικής Αθηνών και τον Κωστή μαθητή της Β΄ Λυκείου. Είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος με την Ανανεωτική Συνεργασία με μακρά πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και θέλει να συνεχίζει να παλεύει για έναν Δήμο ζωντανό, με κοινωνικό πρόσωπο, παραγωγικό και ανταγωνιστικό στον χάρτη της Κορινθίας. 

Ελένη (Έλενα) Μαυρογένη

Ελένη (Έλενα) Μαυρογένη

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

Η Έλενα Μαυρογένη έχει υπηρετήσει τον τομέα του τουρισμού για περισσότερα από 30 χρόνια ως στέλεχος τουριστικών και ναυτιλιακών γραφείων. Έχει φοιτήσει στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Φυσικών Επιστημών, έχει γνώσεις προγραμματισμού Η/Υ και σπουδές στον τουρισμό. Υπήρξε πρόεδρος του προοδευτικού συλλόγου Συκιάς «Άγγελος Σικελιανός». Σήμερα είναι πρόεδρος της χορωδίας «Μελωδική Πολυφωνία Ξυλοκάστρου».

Διαβάστε το Βιογραφικό μου

Ελίνα Μενούνου

Ελίνα Μενούνου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Η Ελίνα Μενούνου είναι καταξιωμένη εκπαιδευτικός και παιδαγωγός, με πλούσια και μακρόχρονη δράση στο Δήμο μας σε θέματα πολιτισμού, εθελοντισμού και προσφοράς στην τοπική κοινωνία.

 

Διαβάστε το Βιογραφικό μου

Αμαλία – Ζωή (Ζέλια) Μητσάκου

Αμαλία – Ζωή (Ζέλια) Μητσάκου

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΡΤ

Η Ζέλια Μητσάκου-Σταύρου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Deree College. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάστηκε τριάντα χρόνια στη ΕΡΤ, στο Δεύτερο πρόγραμμα της ραδιοφωνίας ως παραγωγός εκπομπών και στη διοικητική θέση της προϊσταμένης των μουσικών παραγωγών της Ελληνικής Ραδιοφωνίας μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ (2013). Είναι παντρεμένη με τον Βλάσση Σταύρου (αγρότη) και έχουν δύο γιούς, τον Γιώργο, ο οποίος σπουδάζει στο δεύτερο έτος των Ναυτιλιακών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και τον Χρήστο, μαθητή της Β' Λυκείου. Ζει μόνιμα στο Μελίσσι. 

Μάρα Μούζου

Μάρα Μούζου

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Η Μούζου Ευθυμία Μαρία είναι 26 χρόνων. Γεννήθηκε στο Μάαστριχτ Ολλανδίας και μεγάλωσε στον Δήμο Ξυλόκαστρου - Ευρωστίνης. Πατέρας της είναι ο Μουζος Λεωνίδας και μητέρα της η Γιάννου Όλγα. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στους τομείς μαζικής εστίασης και τουρισμού και έχει δράση επί σειρά ετών στον αθλητικό τομέα του Δήμου μας. 

 

Δημήτριος Μπούρας

Δημήτριος Μπούρας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Ο Δημήτρης Μπούρας είναι 32 ετών, γεννήθηκε και ζει στο Ξυλόκαστρο. Πατέρας του είναι ο Βασίλειος Μπούρας και μητέρα του η Αγγελική Παρασκευοπούλου. Είναι πτυχιούχος του ΑΤΕΙ Πατρών της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας του Τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχειρήσεις του Δήμου. 

Διαβάστε το Βιογραφικό μου

Δημήτριος Ξενόπουλος

Δημήτριος Ξενόπουλος

ΑΓΡΟΤΗΣ

 Ο Δημήτρης Ξενόπουλος είναι γεννημένος στο Παναρίτι. Είναι τελειόφοιτος Λυκείου στο Κιάτο και απόφοιτος Τεχνικής Σχολής στην Ελευσίνα στον τομέα της Μηχανολογίας. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες ηλικίας 16 και 12 ετών. Σήμερα ασχολείται με την περιουσία του πατέρα του στο Παναρίτι, την οποία έχει επεκτείνει. Καλλιεργεί αμπελώνες, παράγει κορινθιακές σταφίδες και διατηρεί ένα μικρό οινοποιείο και ένα ελαιοστάσιο. 

 

Κωνσταντίνα Παναγιωτοπούλου

Κωνσταντίνα Παναγιωτοπούλου

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Η Κωνσταντίνα Παναγιωτοπούλου είναι Τεχνολόγος Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, με μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα. Υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, στο Μικροβιολογικό και Βιοχημικό τμήμα, ενώ διαθέτει πολύχρονη δράση στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου μας, όπως και στον τομέα του πολιτισμού της τοπικής κοινωνίας.

Διαβάστε το Βιογραφικό μου

Γιάννης Πανουτσόπουλος

Γιάννης Πανουτσόπουλος

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ο Γιάννης Πανουτσόπουλος είναιιδιωτικός υπάλληλος στον τομείς μαζικής εστίασης, τουρισμού και πώλησης οίνου, πιστοποιημένο εθελοντή στην Παροχή Πρώτων Βοηθειών και με μακρόχρονη δράση στον αθλητικό τομέα του Δήμου μας.

 

Άννα Ρουσινού – Καραγιάννη

Άννα Ρουσινού – Καραγιάννη

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Η Άννα Ρουσινού – Καραγιάννη ζει και εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση στο Ξυλόκαστρο. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Ρουσινό, συνταξιούχο της ALPHA BANK. Έχει δυο παιδιά, τη Μαντώ 21 ετών και τον Γιάννη 19 ετών που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο. Για πολλά έτη ήταν ενεργό μέλος των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στα σχολεία των παιδιών της. Από δεκαετίας είναι μέλος της θεατρικής ομάδας του Δήμου με συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Ηλίας Σακούλας

Ηλίας Σακούλας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

 

Σωτήρης Σαλής

Σωτήρης Σαλής

ΑΓΡΟΤΗΣ - ΦΥΤΩΡΙΟΥΧΟΣ

Ο Σωτήρης Σαλής είναι αγρότης φυτωριούχος, πρόεδρος της Ένωσης Φυτωριούχων Ελλάδος και επιχειρηματίας με εμπειρία σε θέματα παραγωγής, καλλιέργειας, εμπορίας και ανάπτυξης γεωργικών προγραμμάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Τατιάνα Βλασία Σαρλή Ντάνου

Τατιάνα Βλασία Σαρλή Ντάνου

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Η Σαρλή Ντάνου Τατιάνα είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας με ειδίκευση στην Ψυχολογία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι παντρεμένη με τον Μάρκελλο Κωνσταντίνο, μητέρα δύο παιδιών και κατοικεί στο Ξυλόκαστρο. Ασχολείται με το χώρο της ειδικής αγωγής από 20ετίας, με κύριο αντικείμενο παιδιά με ειδικές ανάγκες και μαθησιακές δυσκολίες.

Καλλιόπη (Κέλλυ) Σκουβαρά

Καλλιόπη (Κέλλυ) Σκουβαρά

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Η Καλλιόπη (Κέλλυ) Σκουβαρά γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά και από την ηλικία των έξι ετών ζει στο Καμάρι Κορινθίας. Είναι απόφοιτος ΤΕΕ Πληροφορικής, ενώ ταυτόχρονα έχει λάβει εκπαίδευση μηχανογραφημένης λογιστικής και είναι κάτοχος διπλώματος ECDL. Τα τελευταία δεκαεπτά έτη έχει εργαστεί σε θέσεις γραμματειακής υποστήριξης, καθώς και στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού.

 

Κατερίνα Σπηλιώτη

ΧΗΜΙΚΟΣ

 

Ιωάννης Σταυρόπουλος

Ιωάννης Σταυρόπουλος

ΑΛΙΕΥΣ

Ο Γιάννης Σταυρόπουλος είναι απόφοιτος του ΙΕΚ Ηλεκτρολογίας και Αυτοματισμών στην Αθήνα. Θεώρησε τη ζωή της μεγαλούπολης ανυπόφορη και καταπιεστική και αποφάσισε να επιστρέψει στο Ξυλόκαστρο και να ασχοληθεί με την επαγγελματική αλιεία. Είναι ιδιοκτήτης αλιευτικού σκάφους και μαγαζιού ειδών αλιείας με έδρα το Ξυλόκαστρο. 

Γεώργιος Σωτηρόπουλος

Γεώργιος Σωτηρόπουλος

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Ο Γεώργιος Σωτηρόπουλος είναι πολιτικός μηχανικός, εθελοντής πυροσβέστης στον πυροσβεστικό σταθμό του Κιάτου και ασχολείται με την καλλιέργεια των κτημάτων του.

Μαρία (Μαίρη) Φιαμέγκου – Σταυρίκου

Μαρία (Μαίρη) Φιαμέγκου – Σταυρίκου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

 Η Μαίρη Φιαμέγκου – Σταυρίκου είναι παντρεμένη με τον Φίλιππα Φιαμέγκο και έχουν τρία παιδιά, τη Σταυρούλα 18 ετών, τη Σπυριδούλα 17 ετών και τον Γιώργο 11 ετών. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση.

 

Ρωξάνη Χαλούλου

Ρωξάνη Χαλούλου

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Η Ρωξάνη Χαλούλου, με καταγωγή από το Ρέθι Κορινθίας, είναι κόρη του Ταξίαρχου (ΠΖ) Σπυρίδωνος Χαλούλου και της Αικατερίνης Χαλούλου, το γένος Δημητρέλλου και εγγονή του γιατρού Χρήστου Δημητρέλλου. Έχει εργασθεί επί 16 χρόνια στον Ιδιωτικό Τομέα (γραμματεία Διοίκησης σε εταιρεία Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) και ασχολείται ενεργά με τα κοινά και κυρίως με τον αθλητισμό (Γενική Γραμματέας Αθλητικού Συλλόγου).