Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27433 06741, 2743029203 Ξυλόκαστρο

Γιατί η Ανανεωτική Συνεργασία είναι αλλιώς...

1Γιατί είναι μια δημοτική παρέα αξιόλογων προσώπων που έρχονται να ενώσουν και όχι να χωρίσουν το Ξυλόκαστρο. Αντιλαμβανόμαστε τη τοπική αυτοδιοίκηση σαν πεδίο δράσης και δημιουργίας και όχι σαν πεδίο πολέμου

2Γιατί είναι ένας συνδυασμός που δεν έχει υπογράψει επιταγές (φανερά ή κρυφά) σε κομματικούς μηχανισμούς.

3Γιατί είναι μια ομάδα νέα, ανεξάρτητη, γεμάτη όρεξη και ενθουσιασμό που θέλει και μπορεί να προσφέρει στο Δήμο. Γιατί δεν φτάνει να έχεις στόχους, πρέπει να ξέρεις και σημάδι.

4Γιατί τα μέλη της Ανανεωτικής Συνεργασίας έχουν αποδείξει στην ιδιωτική τους ζωή ότι δεν είναι επαγγελματίες της θεωρίας και της φιλοσοφίας, αλλά σκληρά εργαζόμενοι δημότες που μοχθούν καθημερινά παράγουν και δημιουργούν.

5Γιατί σε μια δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, εμείς δεν έχουμε μοναδικό σκοπό να στέλνουμε μηνύματα στην κεντρική εξουσία, τα οποία συνήθως δεν φτάνουν ποτέ. Δεν αντιλαμβανόμαστε τον Δήμο μας σαν ταχυδρομείο. Είμαστε ομάδα παραγωγής έργου και όχι στείρας επαναστατικής γυμναστικής.

6Γιατί όλοι εμείς δεν πάσχουμε από κομματικές αγκυλώσεις και ιδεολογικές προκαταλήψεις. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Η φτώχεια και η ανεργία δεν έχουν χρώμα και ταμπέλες.

7Γιατί η Ανανεωτική Συνεργασία καλύπτει όλο το πολιτικό φάσμα με στελέχη από όλους του χώρους, με μοναδικό κριτήριο την δυνατότητα ειλικρινούς συνεργασίας.

8Γιατί ο συνδυασμός μας αποτελείται από ανθρώπους όλων των κοινωνικών και παραγωγικών στρωμάτων, καθώς και όλων των ηλικιών. Πρόκειται για ένα ιδανικό μείγμα εμπειρίας και νέας δυναμικής. .

9Γιατί η ραχοκοκαλιά της ομάδας μας δεν αποτελείται από επαγγελματίες της πολιτικής, αλλά από επαγγελματίες της ζωής με διάθεση για σκληρή και οργανωμένη προσπάθεια.

10Γιατί δεν εκβιάζουμε ψυχολογικά και δεν επενδύουμε πάνω σε φοβικά κομματικά σύνδρομα. Θέλουμε να ενώσουμε και όχι να χωρίσουμε. Πιστεύουμε πραγματικά στην πρόσθεση και τον πολλαπλασιασμό και όχι στην αφαίρεση και τη διαίρεση