Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27433 06741, 2743029203 Ξυλόκαστρο

Ευχαριστήρια επιστολή υποψ. Δημάρχου Βλάση Τσιώτου

Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που μας τίμησαν με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή και μας έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου στις επαναληπτικές εκλογές.

Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης όλους τους πολίτες που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας αλλά και τους συνδυασμούς που έλαβαν μέρος αφού ο προεκλογικός αγώνας δεν είχε τις εντάσεις του παρελθόντος και παρά τις όποιες διαφωνίες μας επικράτησε ψυχραιμία.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι το σύνθημά μας για ουσιαστική ανανέωση και συνεργασία πέρα από κομματικές τοποθετήσεις, προσωπικές προτιμήσεις και τοπικισμούς δεν είναι άλλη μια υποχρεωτική δήλωση για να γίνουμε αρεστοί.

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία όλοι μας έχουμε ιστορικές ευθύνες απέναντι στον τόπο που αγαπάμε. Τώρα είναι η ώρα της ένωσης δυνάμεων, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, της εξωστρέφειας και της ανάδειξης των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου .. από όπου και αν προέρχονται.

Διεκδικούμε την απαγκίστρωση από παλαιοκομματικές νοοτροπίες και πρακτικές που δεν έχουν θέση πλέον στις ανάγκες ενός σύγχρονου Δήμου.

Είναι η ώρα της ζύμωσης της νέας γενιάς των αυτοδιοικητικών σε συνδυασμό με την εμπειρία όσων προσέφεραν τα προηγούμενα χρόνια, όπου ο καθένας διατηρώντας την αυτονομία του μπορεί να συνδράμει για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Είναι μία ιστορική ευκαιρία για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και μόνο εάν υπερβούμε τους εαυτούς μας θα μπορέσουμε να του δώσουμε λύσεις και προοπτικές.

Σας καλώ την Κυριακή να αποφασίσετε

  • για την ένωση και όχι το διχασμό,
  • για την εξωστρέφεια και όχι την απομόνωση,
  • για τη συνεργασία και όχι για τις αποφάσεις μιας κλειστής ομάδας,
  • για το νέο και όχι για το παλιό.

Πάμε μπροστά .. πάμε μαζί. Η ώρα είναι .. τώρα!!