Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27433 06741, 2743029203 Ξυλόκαστρο

isthmos.gr - Εξελίξεις στο Ξυλόκαστρο ...

Λέγαμε ότι θα αναλύσουμε τα του Ξυλοκάστρου πριν λίγο καιρό, έπεσε η Πρωταπριλιά χάλασε το timing. Θα επανέλθουμε πάντως τις επόμενες ημέρες μιας και υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από εκεί.
Με δυο λόγια μέχρι τότε, η κατάσταση παραμένει κάπως συγκεχυμένη παρόλα αυτά ακούμε ότι υπάρχει έντονη δραστηριότητα τόσο στο συνδυασμό του Βλ. Τσιώτου που έκανε "μεταγραφές" και από τον πρώην συνδυασμό Κλαδούχου, έχοντας την υποστήριξη και της Χ. Καζάνη ως μαθαίνουμε, όσο και στου Αν. Ζάρρου στον οποίο φαίνεται να δίνει την ενεργή στήριξή της η Γ. Μπάγκα, πρώην ΑΝΕΛ.
Ο συνδυασμός πάντως και του Φ. Μπρακούλια, πρώην συνεργάτη του αποχωρήσαντα Δημάρχου μοιάζει να κυνηγάει με φιλοδοξίες το πλασάρισμά του.
Τα κόμματα σε τέτοιες περιοχές δεν είναι σίγουρο ότι έχουν τόση επιρροή ώστε να κατευθύνουν τις ψήφους παρόλα αυτά οι 4 συνδυασμοί δείχνουν να πιάνουν όλο το φάσμα του πολιτικού τοπίου.
Ο συνδυασμός πάντως του Βλ. Τσιώτου δείχνει να αποκτά μια δυναμική στηριζόμενος σε κάποιους πολύ αξιόλογους συνεργάτες και δείχνει ικανός να διεκδικήσει τη νίκη σε ένα δεύτερο γύρο από τη στιγμή που ο συνδυασμός του Ηλ. Ανδρικόπουλου προς το παρόν μοιάζει περισσότερο ως ρυθμιστής αν και οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται.
Από την άλλη πλευρά οι συνδυασμοί Μπρακούλια και Ζάρρου θα δώσουν μια μάχη διεκδικώντας ψηφοφόρους παρόμοιας αντίληψης με τον συνδυασμό του πρώτου να έχει ως επιπλέον όφελος μιας διείσδυσης και σε πιο "δεξιούς" χώρους,
Η ερώτηση πάντως που πιθανώς να σκέφτεται κάποιος είναι "τι να σκέφτεται τώρα ο Γρ. Κλαδούχος, από το συνδυασμό του οποίου προέκυψε ο Αν. Ζάρρος;"

Αναλυτικά στο isthmos.gr:  http://www.isthmos.gr/index.php/parapolitika/article/ejelijeis_sto_julokastro

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook