Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27433 06741, 2743029203 Ξυλόκαστρο

isthmos.gr - H εμφάνιση Τσιώτου άλλαξε τα δεδομένα στο Ξυλόκαστρο

Ο κ. Τσιώτος έθεσε το "διακύβευμα" αυτών των εκλογών για την περιοχή τονίζοντας ότι "το Ξυλόκαστρο πρέπει να γίνει ο κόμβος σύνδεσης μεταξύ της Ανατολικής και Δυτικής Κορινθίας, η περιοχή πρέπει να επικεντρώσει στη σύνδεση τουρισμού, αγροτικής οικονομίας, εστίασης και τοπικού εμπορίου και εξήγγειλε την ίδρυση Οργανισμό Διαχείρισης Προορισμού στα πρότυπα ευρωπαϊκών πόλεων.

Με μια μεγάλη και κατά γενική ομολογία επιτυχημένη ομιλία στον τόπο καταγωγής του, το Ξυλόκαστρο, έκλεισε την προεκλογική του καμπάνια ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Βλ. Τσιώτος.
Ο κ. Τσιώτος έθεσε το "διακύβευμα" αυτών των εκλογών για την περιοχή τονίζοντας ότι το Ξυλόκαστρο πρέπει να γίνει ο κόμβος σύνδεσης μεταξύ της Ανατολικής και Δυτικής Κορινθίας, η περιοχή πρέπει να επικεντρώσει στη σύνδεση τουρισμού, αγροτικής οικονομίας, εστίασης και τοπικού εμπορίου και εξήγγειλε την ίδρυση Οργανισμό Διαχείρισης Προορισμού στα πρότυπα ευρωπαικών πόλεων".
Το μήνυμα που έστειλε είναι ότι η περιοχή πρέπει να αποκτήσει και πάλι εξωστρέφεια και να ξαναμπεί στο χάρτη με μια σειρά δράσεων που θα μπορέσει να προσελκύσει επενδύσεις και στον τουριστικό τομέα.
Η προσέλευση του κόσμου εκτιμάται ότι ήταν η μεγαλύτερη εκ των υπόλοιπων υποψηφίων στην πόλη του Ξυλοκάστρου, παρά το κρύο που επικρατούσε όλο το απόγευμα.
Η παρουσία του κ. Τσιώτου φαίνεται ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες ακόμη και στενών του συνεργατών και χειροκροτήθηκε θερμά πολλές φορές από το ακροατήριό του.
Οι σημερινές πληροφορίες λένε ότι η ομιλία πιθανώς να αποβεί καθοριστική στην τελική έκβαση αύριο στις κάλπες της περιοχής, αφού μοιάζει να έχει δημιουργηθεί από εχθές βράδυ ένα ρεύμα υπέρ του υποψήφιου.
Σίγουρα οι ομιλίες όλων των υποψηφίων υπολείπονταν σε κόσμο και φανατισμό σε σχέση με αυτές των κ.κ. Κλαδούχου και Σκούρα του 2010, οι οποίες όμως πραγματοποιήθηκαν προ κρίσεως και εν μέσω μεγάλων πολιτικών παθών.
Παρακάτω υπάρχουν φωτογραφίες από την εχθεσινή συγκέντρωση.

Πηγή: isthmos.gr

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook