Στο πλευρό του Βλάση Τσιώτου οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Ευρωστίνης

Στο πλευρό του Βλάση Τσιώτου οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Ευρωστίνης

Στο Δημαρχείο του Δερβενίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Βλασης Τσιώτος μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου να προβεί σε ανακοινώσεις, σχετικά με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για της εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Στο πλευρό του Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην εκλογική κούρσα, βρίσκονται ήδη οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, οι οποίοι υπογράμμισαν ότι όλοι μαζί θα δώσουν αγώνα για να πετύχουν τους στόχους τους.

O Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα των προέδρων των Τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει, τόσο για τη συνεισφορά τους σε τοπικό επίπεδο, όσο και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Δημοτική Αρχή.

Στο πλευρό του Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ο Ανδρέας Καραβάς Αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης – Παναγιώτης Κανακάρης Κοινότητα Λυκοποριάς – Παναγιώτης Ζάγκας Κοινότητα Χελυδορέου – Γιάννης Ροδόπουλος Κοινότητα Δερβενίου – Δημήτριος Καΐτσας Κοινότητα Ροζενών – Προκόπης Βυζάς Κοινότητα Πύργου – Γιάννης Μαραμαθάς Κοινότητα Σαρανταπήχου.

Πηγή: KorinthosTV