Δύναμη Προοπτικής: Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες,
η νέα δημοτική περίοδος 2023-2028 μπορεί και πρέπει να αποτελέσει συνέχεια της σταθερής ανοδικής πορείας την οποία ακολουθεί πλέον ο Δήμος μας με προοπτική τη νέα δεκαετία. Ο στόχος αυτός απαιτεί το τρίπτυχο εμπειρία-υπευθυνότητα-αξιοπιστία.

  • Εμπειρία, την οποία έχουμε αποκτήσει με συνεχή και επίπονη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της τρέχουσας δύσκολης τετραετίας.
  • Υπευθυνότητα, την οποία επιδείξαμε σε όλα τα σημαντικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίσαμε, καθώς ο Δήμος μας δεν έχει την πολυτέλεια επιπόλαιων χειρισμών και αποφάσεων.
  • Αξιοπιστία, αφού η διοίκηση του τόπου μας δεν επιτρέπει επιπολαιότητες, πειραματισμούς και λαϊκίστικες εκθέσεις ιδεών, αλλά αποτελεσματικότητα την οποία αποδείξαμε στη διεκδίκηση των απαραίτητων κονδυλίων συνεργαζόμενοι με όλους τους αρμόδιους φορείς.
    Ο συνδυασμός μας «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» αποτελεί ένα σύνολο εμπειρίας, ανανέωσης, υπευθυνότητας και αξιοπιστίας, το οποίο είναι έτοιμο και ικανό να συνεχίσει την παραγωγική πορεία της Δημοτικής Αρχής 2019-2023 και να εργαστεί με επιτυχία για την προοπτική που αξίζει ο τόπος μας.
    Σας καλούμε λοιπόν να μας παραδώσετε εκ νέου την εντολή ευθύνης για τη νέα δημοτική περίοδο 2023-2028, ώστε να προχωρήσουμε δημιουργικά μαζί προετοιμάζοντας το μέλλον του τόπου που όλοι αγαπάμε. ✌️

dinamiprooptikis #ProxorameDimiourgikaMazi #TsiotosVlasis #VforVlasis