Ψηφιακή Μετάδοση των Αποτελεσμάτων των Εκλογών από τη Δύναμη και την PROothisi

Η Δύναμη Προοπτικής – Βλάσης Τσιώτος υποστηρίζει τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και με την Ψηφιακή Μετάδοση των Αποτελεσμάτων των Εκλογών του Δήμου μας.

Στην εποχή που η τεχνολογία και οι ψηφιακές επικοινωνίες διαδραματίζουν έναν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στην καθημερινή μας ζωή, η Δύναμη Προοπτικής – Βλάσης Τσιώτος αναγνωρίζει τη σημασία της ψηφιακής επικοινωνίας και της διαφάνειας στην διαδικασία των εκλογών.

Οι δημότες θα μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα των εκλογών από τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας.

α) Σε τηλεοράσεις στα εκλογικά κέντρο Ξυλοκάστρου και Δερβενίου.

β) Στα κινητά τους τηλέφωνα μέσω της ψηφιακής κάρτας του συνδυασμού μας
Πατήστε ΕΔΩ : https://digitalmall.gr/business/dyn-prooptikis
γ) Από τη σελίδα του Συνδυασμού https://tsiotos.gr/

δ) Από τη σελίδα του Συνδυασμού στο Facebook https://www.facebook.com/vtsiotos

Την ψηφιακή μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών προσφέρουν οι εταιρίες Ψηφιακά Εμπορικά Κέντρα Digital Mall (μια από τις 6 καινοτόμες εταιρείας της περιφέρειας Πελοποννήσου Elavate Grecee) και η PROothisi με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος μας από το 2020 για το Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης (https://digitalmall.gr/)

(Ο δήμος μας Βραβεύτηκε στο Smart City 2020 του για την εφαρμογή ενημέρωσης και προώθησης των τοπικών Επιχειρήσεων – Επαγγελματιών μας Digital Mall)

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην καθημερινότητα του δήμου μας θα επιφέρει αναπτυξιακά οφέλη και θα ενισχύσει τη συμμετοχή των πολιτών στις δημοτικές διαδικασίες.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε καινοτόμες τοπικές επιχειρήσεις αλλά κυρίως κάθε πρωτοπόρα τεχνολογικά ιδέα και εφαρμογή, που βοηθά τους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις του δήμου και τους δημότες μας!

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν δήμο που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και θα προωθεί την καινοτομία και την ανάπτυξη.