Μήνυμα Βλάση Τσιώτου για το αποτέλεσμα των Εκλογών

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Φίλες και φίλοι,

Η λέξη ευχαριστώ είναι πολύ φτωχή για να περιγράψει τα αισθήματα μου για την τιμή ανανέωσης της εμπιστοσύνης σας και την νέα εντολή ανάληψης της δημαρχιακής αρχής του τόπου μας.

Η τετραετία που πέρασε αποτέλεσε μια δημοτική περίοδο γεμάτη απρόβλεπτα προβλήματα και αντιξοότητες με αποτέλεσμα πάνω από 150 εν ενεργεία δήμαρχοι σε όλη την Ελλάδα να μην καταφέρουν την επανεκλογή τους.

Η αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλαμε ως νέα δημοτική αρχή,  μας γεμίζει δύναμη και αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσουμε την νέα ιδιαίτερα κρίσιμη για τον δήμο μας πενταετία.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την αδιάκοπη προσπάθεια υπηρετώντας το μοντέλο του δήμου στο οποίο πιστεύουμε.

  • Ενός δήμου με ισχυρές θεσμικές σχέσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς και τα κέντρα αποφάσεων που διαθέτουν τα απαραίτητα κονδύλια για τα αναγκαία  αναπτυξιακά έργα της περιοχής μας.
  • Ενός δήμου με αυτοπεποίθηση που διεκδικεί αποτελεσματικά αυτά που δικαιούται.
  • Ενός δήμου που προβάλει με εξωστρέφεια τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα.
  • Ενός δήμου που στηρίζει ενεργά τις αγροτικές ανάγκες και συμβάλλει παράλληλα στην ανάδειξη της τουριστικής μας ταυτότητας.
  • Ενός δήμου που σέβεται την ποιότητα ζωής όλων των δημοτών
  • Ενός δήμου που εμπνέει τους δημότες να ασχοληθούν ενεργά με τα δημοτικά δρώμενα.
  • Ενός δήμου που ξεπερνά ιδεολογικές αγκυλώσεις και κομματικούς διαχωρισμούς, παίρνοντας τις απαραίτητες αποφάσεις για τον μέλλον και την προοπτική του.  

Για αυτό το μοντέλου δήμου σας δίνουμε την υπόσχεση ότι θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας και να δώσουμε στον τόπο μας την δυναμική και την προοπτική που του αξίζει.

Για αυτό το μοντέλο δήμου είναι απαραίτητο να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε δημιουργικά μαζί.